Gezellige borrel in Nuenen organiseren

Een gezellige borrel in Nuenen organiseren doet u bij De Watermolen Van Opwetten. Kies voor de hapjes en drankjes van onze seizoensgebonden menukaart of vraag naar de mogelijkheden. Zo passen wij ons graag aan aan uw wensen. Goed om te weten: borrels voor grote gezelschappen organiseren wij in de oliemolen, op de 1ste etage of op ons heerlijke terras. Zo kunt u in alle rust met uw gasten kletsen, zonder u druk te hoeven maken over andere gasten in ons restaurant.

Borrels Nuenen bij De Watermolen Van Opwetten

Borrels in Nuenen zijn de ideale afsluiter van een personeelsfeestje of een zakelijke meeting. Daarnaast is een borrel de perfecte manier om een feestelijke gebeurtenis (zoals een verjaardag, trouwdag of jubileum) te vieren op een informele en laagdrempelige manier. Bij De Watermolen Van Opwetten helpen we graag bij het organiseren van een onvergetelijke middag of avond. Eventueel kunt u aansluitend aan de borrel terecht voor een diner in ons restaurant. Dit is een leuke afsluiting met bijvoorbeeld een klein en intiem gezelschap. Zo kunt u onder het genot van een borrelhapje nog even nakletsen.

Meer informatie over een borrel organiseren Nuenen

Wilt u meer informatie over een borrel organiseren Nuenen bij De Watermolen Van Opwetten? Kijk dan rustig verder op onze website of neem direct contact met ons op. Via de e-mail, telefoon en het contactformulier beantwoorden we graag uw vragen of kunt u direct een reservering maken. Tot slot bent u van harte welkom in ons restaurant als u de sfeer wilt proeven. Kom gerust langs voor een kopje koffie op onze schilderachtige locatie. Ons team kan u direct de oliemolen laten zien en u meer vertellen over de opties. Graag tot ziens in Nuenen!

Benieuwds naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 2636320 of mail naar info@dewatermolenvanopwetten.nl 

Volg ons