De Brasserie

Hier komen avontuur, ambacht, gastvrijheid, natuur én lekker eten en drinken bij elkaar. Kom naar ons eiland voor even wat anders. Vergaderen, lunchen, borrelen, dineren of feesten op een ongedwongen manier.

ONS MENU

Onze menukaart wisselt per seizoen en bevat gerechten uit verschillende internationale keukens. We spelen in op de seizoenen en gebruiken duurzame producten, die we uit de directe omgeving halen als dat kan. Klassieke gerechten met daarnaast ook moderne gerechten geïnspireerd door het seizoen op dat moment. Voor het diner heeft u keuze uit een 3 gangen menu of à la carte. De compacte lunchkaart is gevarieerd per seizoen en een hapje of een borrel is ook mogelijk bij ons! In de zomer lekker op het terras en in de winter lekker warm en knus binnen in de brasserie!

Specials van dit moment

RUNDERLENDE MET FREGOLA EN DOPERWTEN

Ronde pasta met frisse saus en nori crunch

SHOARMA VAN OESTERZWAMMEN

Op flatbread en met pickels

TARTE TOMATES

Bladerdeeg met courgette, gemarineerde tomaat, verse tomaat, geitenkaas en zwarte olijven

CHOCOLADE MOUSSE

Met een amandel sinaasappelcake

Restaurant indeling

Een grote, sfeervolle haard verwelkomt bezoekers direct bij binnenkomst. Aan de tafeltjes bij de haard geniet je van een kop koffie of thee of van een lekkere lunch.

Bij de bar staan hoge bar tafels waar je lekker kunt borrelen met een hartig hapje van onze borrelkaart.

Bij de raampartij aan het water staan tafels waar je uitgebreid kunt dineren en ook boven hebben we volop ruimte als het beneden vol zit of als je met een groter gezelschap bent. Als u geïnteresseerd bent om de eerste etage af te huren, dan horen wij het graag, of stuur een mail naar sales@dewatermolenvanopwetten.nl

Reserveren

Opwettenseweg 203
5674 AC Nuenen

Om een reservering te maken, klikt u door het reserveringsprogramma todat u uw persoonlijke gegevens kunt invoeren. Uw reservering is pas definitief als u een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Of bel ons op

Cadeaubon

Geven is minstens zo leuk als krijgen. Denk daarom eens aan een cadeaubon van DE WATERMOLEN van Opwetten om weg te geven. Het te besteden bedrag is vrij in te vullen. Kom eens langs om iemand te verrassen met onze cadeaubon!