Dineren
in Nuenen

Eten, drinken, terras, vergaderen.. Genieten!

De Watermolen

Geniet van diner Nuenen in de natuur 

Aan het rondkijken naar een mooie plek waar je uitgebreid kunt dineren in de buurt van Nuenen en omstreken? Bij het restaurant van De Watermolen van Opwetten geniet je van een voortreffelijk diner Nuenen in een prachtige omgeving.

Alle ingrediënten voor een geslaagd diner zijn hier aanwezig: mooie natuur, Brabantse gezelligheid, Brabantse gastvrijheid en natuurlijk heerlijk eten. Zelfs wanneer je van tevoren met je partner of gezin eerst een mooie wandeling of fietstocht maakt, is De Watermolen van Opwetten de aangewezen plek om daarna te genieten van welverdiend diner Nuenen en een fantastische service. 

Restaurant

De droogschuur, het brasserie-restaurantgedeelte van DE WATERMOLEN van Opwetten, is een plek waar je je snel thuis zult voelen. De keuken is geopend tot 20.00 uur

Feest

We hebben een grote zaal ( tot 125 personen) waar je kan trouwen, feesten, borrelen en samen kan zijn.

Zakelijk

Vergaderingen en bijeenkomsten zijn prima mogelijk bij ons. Wij bieden accommodatie voor kleine en grotere groepen.

Romantisch diner Nuenen bij De Watermolen van Opwetten 

Zijn jij en je partner op zoek naar een leuk restaurant waar je samen heerlijk kunt genieten van een romantisch diner in Nuenen en/of omstreken? Breng dan samen voor een romantisch diner Nuenen eens een bezoek aan De Watermolen van Opwetten. Dit restaurant ligt gelegen in een uitgestrekt landgoed midden in een oogverblindende, rustgevende omgeving. Het restaurant van De Watermolen van Opwetten beschikt over zowel een schitterend binnen restaurant als een ruim en mooi terras. Hierdoor ben je verzekerd van een leuk en gezellig plekje, ongeacht je voorkeur of het weer. 

Ontdek

ONS MENU

Onze menukaart wisselt regelmatig en bevat gerechten uit verschillende internationale keukens. We spelen in op de seizoenen en gebruiken duurzame producten, die we uit de directe omgeving halen als dat kan.

Tripadvisor

Beoordelingen

Het zit op een mooie historische plaats en het interieur is sfeervol. Bediening is prima. Het eten is middelmatig. Dorade was wel gaar, maar smaak viel tegen. Verder was de verzorging van het eten prima.
Ad v
Restaurant in oude watermolen met eigentijdse aanbouw in stijl. Fraai ruim terras met uitzicht op het water. Gedeeltelijk overdekt. Al regelmatig bezocht en altijd met plezier. Ook nu weer voor de lunch. Vriendelijke en vlotte bediening. Lekkere clubsandwich. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Voldoende parking aan achterzijde.
Catharina50
Samen met vriend, opa en oma hier gegeten. De locatie ziet er super leuk uit, er is veel te zien! Daarnaast was het eten heel lekker en de porties waren ook precies goed. Vooral de panna cotta was echt top. Aanrader!!
imkevlasman

Bekijk onze dinerkaart Nuenen hier 

Overtuigd en wil je graag een hapje komen eten bij De Watermolen van Opwetten en benieuwd naar onze kaart? Op de website kun je onze dinerkaart Nuenen in gemakkelijk bekijken. We kijken er naar uit om je te ontvangen. Je kunt heel eenvoudig een tafeltje in ons restaurant binnen of op ons terras buiten reserveren middels ons online boekingssysteem. Natuurlijk is het ook mogelijk om spontaan langs te komen, maar wil je zeker zijn van een plekje dan adviseren we om van tevoren toch te reserveren. Zo weet je zeker dat je van onze uitgebreide dinerkaart Nuenen kunt genieten!

Wil je graag komen dineren maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 2636320 of mail naar info@dewatermolenvanopwetten.nl 

Volg ons