Unieke feestlocatie in Nuenen

Bent u op zoek naar een unieke feestlocatie in Nuenen? Kom dan eens langs bij De Watermolen Van Opwetten. In ons gezellige restaurant met terras voelt iedereen zich direct thuis. Wij bevinden ons op een prachtige, schilderachtige locatie. Zo geniet u bij ons niet alleen van een hapje en drankje, maar ook van een mooi uitzicht! Onze feestlocatie is uitermate geschikt voor trouwfeesten, jubileums en andere bijzondere gelegenheden. Wij denken graag met u mee over de indeling van deze feestelijke gebeurtenis en bieden u de beste service. Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.

Wat maakt ons anders dan andere feestlocaties in Nuenen?

Wat ons anders maakt dan andere feestlocaties in Nuenen zijn ongetwijfeld onze locatie en service. Feesten organiseren wij doorgaans in de oliemolen. In de oliemolen bevinden zich authentieke elementen en geniet u van een mooi uitzicht over de Dommel. Bij mooi weer kunnen u en uw gasten gebruik maken van het terras. Wilt u direct trouwfoto’s laten nemen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. De omgeving rondom ons restaurant is uitermate geschikt voor foto’s (en diende zelfs als inspiratiebron voor Vincent Van Gogh!).

Meer weten over de feestlocatie in Nuenen?

Wilt u het bedrijfsuitje in Nuenen direct reserveren? Neem dan contact met ons op. Als u met een grote groep komt en/of speciale wensen heeft, is het verstandig om ruim van tevoren een reservering te maken. Op onze website kunt u alvast meer lezen over onze openingstijden en de menukaart bekijken. Goed om te weten: het is mogelijk om op ons terras te eten. Ons terras beschikt zowel over zonovergoten plaatsen als over een tent. Zo eet u altijd droog en comfortabel in ons restaurant. Wij hopen u gauw te begroeten bij De Watermolen Van Opwetten.

Benieuwds naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 2636320 of mail naar info@dewatermolenvanopwetten.nl.

Volg ons