Op zoek naar heissessie locatie in de buurt van Nuenen? 

Staat er binnenkort een heidag op de planning en ben je nog op zoek naar een mooie heissessie locatie voor jou en je team in de buurt van Nuenen? De Watermolen van Opwetten op de rand tussen Eindhoven en Nuenen is de perfecte plek voor het organiseren van een heissesie. Het restaurant beschikt namelijk niet alleen over meerdere mooie ruimtes, waaronder een brasserie en grote zaal, maar ligt ook gelegen midden in de rustgevende Brabantse natuur.

Het maken van een mooie wandeling om even gedachten te verzetten of juist inspiratie op te doen is hier dan ook als vanzelfsprekend. Voor een veelzijdige heissessie locatie waar het je aan niets ontbreekt, kies je voor De Watermolen van Opwetten.

Heissessie organiseren in prachtige omgeving met goed restaurant 

De komende tijd een heissessie organiseren en nog op zoek naar een geschikte plek? Ook voor een heissesie organiseren ben je bij De Watermolen van Opwetten aan het juiste adres. De Watermolen van Opwetten heeft namelijk verschillende sfeervolle ruimtes die afgehuurd kunnen worden. Ook bestaat er de mogelijkheid om de volledige locatie af te huren. Een heissessie organiseren bij De Watermolen van Opwetten kan zowel binnen als buiten. Ons team zorgt vervolgens voor een heerlijke lunch, Brabantse gastvrijheid én Brabantse gezelligheid!

Heidag organiseren? De Watermolen van Opwetten is de perfecte locatie

Heidag organiseren in de buurt van Nuenen of Eindhoven? De Watermolen van Opwetten is hiervoor een uitstekende plek. Afgezien van een prachtige brasserie en een mooi restaurant beschikt De Watermolen van Opwetten over verschillende aangename binnen- en buitenruimtes die uitermate geschikt zijn voor een heidag. De Watermolen van Opwetten biedt onder andere vergaderarrangementen voor zowel een halve maar ook een hele dag. Informeer naar de mogelijkheden voor een heidag organiseren bij De Watermolen van Opwetten door contact op te nemen via 040 2636320 of te mailen naar info info@dewatermolenvanopwetten.nl.

Volg ons