Lunchen
in Nuenen

Eten, drinken, terras, vergaderen.. Genieten!

De Watermolen

Lunchen Nuenen bij De Watermolen van Opwetten 

Zin om lekker te gaan lunchen in Nuenen en/of omstreken, maar weet je niet zo goed waar? Bij De Watermolen van Opwetten kun je genieten van een overheerlijke lunch in een schitterende omgeving. De Watermolen van Opwetten ligt namelijk midden in een prachtig natuurgebied.

Voor overheerlijk lunchen Nuenen terwijl je geniet van de puurheid van het prachtige Brabantse natuurgebied en een mooi uitzicht op de Kleine Dommel, breng je een bezoek aan De Watermolen van Opwetten. Of je er nu voor kiest om plaats te nemen op ons ruime, mooie terras of juist voor een knus plekje binnen: je bent verzekerd van de Brabantse gezelligheid en een geweldige service. 

Restaurant

De droogschuur, het brasserie-restaurantgedeelte van DE WATERMOLEN van Opwetten, is een plek waar je je snel thuis zult voelen. De keuken is geopend tot 20.00 uur

Feest

We hebben een grote zaal ( tot 125 personen) waar je kan trouwen, feesten, borrelen en samen kan zijn.

Zakelijk

Vergaderingen en bijeenkomsten zijn prima mogelijk bij ons. Wij bieden accommodatie voor kleine en grotere groepen.

Lekker lunchen in Nuenen 

Ben je van plan om een flinke wandeling of fietstocht te gaan maken in Nuenen of in de buurt van Nuenen? En zoek je nog een plek waar je even op adem kunt komen en lekker kunt lunchen in Nuenen? De Watermolen van Opwetten kan in dat geval zomaar eens de geschikte plek zijn voor een welverdiende stop. Lunchen Nuenen bij De Watermolen van Opwetten doe je wanneer het zonnetje schijnt op het grote terras met een mooi uitzicht op al het groen.

Ontdek

ONS MENU

Onze menukaart wisselt regelmatig en bevat gerechten uit verschillende internationale keukens. We spelen in op de seizoenen en gebruiken duurzame producten, die we uit de directe omgeving halen als dat kan.

Tripadvisor

Beoordelingen

Het zit op een mooie historische plaats en het interieur is sfeervol. Bediening is prima. Het eten is middelmatig. Dorade was wel gaar, maar smaak viel tegen. Verder was de verzorging van het eten prima.
Ad v
Restaurant in oude watermolen met eigentijdse aanbouw in stijl. Fraai ruim terras met uitzicht op het water. Gedeeltelijk overdekt. Al regelmatig bezocht en altijd met plezier. Ook nu weer voor de lunch. Vriendelijke en vlotte bediening. Lekkere clubsandwich. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Voldoende parking aan achterzijde.
Catharina50
Samen met vriend, opa en oma hier gegeten. De locatie ziet er super leuk uit, er is veel te zien! Daarnaast was het eten heel lekker en de porties waren ook precies goed. Vooral de panna cotta was echt top. Aanrader!!
imkevlasman

Lekkerste lunchkaart Nuenen ontdekken? 

Een fantastische omgeving ervaren terwijl je de beste lunchkaart Nuenen ontdekt? De Watermolen van Opwetten is een mooie horecagelegenheid waar kwaliteit en Brabantse gastvrijheid – én natuurlijk de Brabantse gezelligheid – voorop staan. Dit mooie restaurant ligt op de rand tussen Nuenen en Eindhoven in een prachtig natuurgebied. Hierdoor is De Watermolen van Opwetten de ultieme plek wanneer je wilt genieten van een goede lunch en tegelijkertijd een geweldig uitzicht. Kom langs of reserveer een plek en geniet van onze uitgebreide lunchkaart Nuenen midden in de natuur. 

Wil je graag komen lunchen maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 2636320 of mail naar info@dewatermolenvanopwetten.nl 

Volg ons