Restaurant in Nuenen

Eten, drinken, terras, vergaderen.. Genieten!

De Watermolen

RESTAURANT NUENEN IN PRACHTIGE OMGEVING

Op zoek naar een restaurant in Nuenen om een heerlijk hapje te eten en tegelijkertijd te genieten van een prachtige omgeving? Bezoek dan De Watermolen van Opwetten, gelegen op de rand tussen Nuenen en Eindhoven. Restaurant Nuenen van De Watermolen van Opwetten staat voor échte Brabantse gastvrijheid en is van alle markten thuis.

Zo kun je bij De Watermolen van Opwetten niet alleen terecht voor een lekker hapje en drankje, maar ook voor een heerlijke en gezellig pauze van je wandeling of fietstour door de Brabantse natuur. Daarnaast kun je bij ons restaurant in Nuenen ook terecht voor een zakelijke lunch, een vergadering of een feest.

Restaurant

De droogschuur, het brasserie-restaurantgedeelte van DE WATERMOLEN van Opwetten, is een plek waar je je snel thuis zult voelen. De keuken is geopend tot 20.00 uur

Feest

We hebben een grote zaal ( tot 125 personen) waar je kan trouwen, feesten, borrelen en samen kan zijn.

Zakelijk

Vergaderingen en bijeenkomsten zijn prima mogelijk bij ons. Wij bieden accommodatie voor kleine en grotere groepen.

DE WATERMOLEN VAN OPWETTEN: HET BESTE RESTAURANT VAN NUENEN

Voor het beste restaurant Nuenen moet je bij De Watermolen van Opwetten zijn. Naast de prachtige, authentieke Opwettense watermolen, vind je hier namelijk een mooie horecagelegenheid op een geweldige locatie met zowel binnen als buitenplekken om te lunchen, uitgebreid te dineren of gewoon om een kopje koffie te doen. Daarnaast is het terras de perfecte plek om in goed gezelschap lekker te borrelen. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijke Gulpener pils van onze Limburgse zuiderburen van de tap krijgen. Kom naar De Watermolen van Opwetten, het beste restaurant Nuenen, geniet en kom heerlijk tot rust in een beeldschone omgeving. 

Ontdek

ONS MENU

Onze menukaart wisselt regelmatig en bevat gerechten uit verschillende internationale keukens. We spelen in op de seizoenen en gebruiken duurzame producten, die we uit de directe omgeving halen als dat kan.

Tripadvisor

Beoordelingen

Het zit op een mooie historische plaats en het interieur is sfeervol. Bediening is prima. Het eten is middelmatig. Dorade was wel gaar, maar smaak viel tegen. Verder was de verzorging van het eten prima.
Ad v
Restaurant in oude watermolen met eigentijdse aanbouw in stijl. Fraai ruim terras met uitzicht op het water. Gedeeltelijk overdekt. Al regelmatig bezocht en altijd met plezier. Ook nu weer voor de lunch. Vriendelijke en vlotte bediening. Lekkere clubsandwich. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Voldoende parking aan achterzijde.
Catharina50
Samen met vriend, opa en oma hier gegeten. De locatie ziet er super leuk uit, er is veel te zien! Daarnaast was het eten heel lekker en de porties waren ook precies goed. Vooral de panna cotta was echt top. Aanrader!!
imkevlasman

TAFELTJE RESERVEREN BIJ HET GEZELLIGSTE RESTAURANT VAN NUENEN?

Enthousiast geworden over restaurant Nuenen van De Watermolen van Opwetten? Je reserveert heel makkelijk een tafeltje door middel van ons online boekingssysteem. Binnenlopen zonder reservering kan en mag natuurlijk ook altijd. Bekijk de menu- en drankkaart op de website. Liever een bezoek aan het beste restaurant Nuenen cadeau geven? Met de cadeaubon van De Watermolen van Opwetten bezorg je een ander een heerlijk moment op een fraaie plek in de natuur waar de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid voorop staan. 

Wil je graag komen eten maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 2636320 of mail naar info@dewatermolenvanopwetten.nl 

Volg ons