Leuk restaurant bij de Van Gogh fietsroute

Van plan om de Van Gogh fietsroute te gaan fietsen en ben je nog op zoek naar een leuke plek om die dag een koffietje te doen, een hapje te eten of gewoon om te genieten van een welverdiende borrel? Vincent Van Gogh had een bijzondere band met Nuenen, omdat hij van 1883 tot 1885 in Nuenen verbleef om te schilderen en inspiratie op te doen. Van Gogh passeerde toentertijd veelvoudig de Opwettense watermolen. Wanneer je van plan bent om de Van Gogh fietsroute te gaan fietsen, mag een bezoek aan de Opwettense watermolen en het leuke restaurant dan ook niet ontbreken.  

Lunchen na Van Gogh fietsroutes 

Wil je graag een mooie fietstocht maken en dat combineren met een overheerlijke lunch en tegelijkertijd omringt worden door het prachtige Brabantse landschap? Wellicht is het fietsen van de Van Gogh fietsroutes dan een optie met afsluitend een heerlijke lunch bij het gastvrije restaurant De Watermolen van Opwetten. Naast het fietsen van de Van Gogh fietsroutes is het natuurlijk ook mogelijk om in dit gebied een prachtige wandeling te maken. Ook dan verwelkomen wij je bij De Watermolen van Opwetten van harte voor een geweldige lunch waarbij je verzekerd bent van Brabantse gezelligheid en een goed gevulde maag. 

Tafel reserveren fietsroute Van Gogh 

Fietsroute Van Gogh fietsen en zoek je nog een mooi plekje om heerlijk tot rust te komen en tegelijkertijd te genieten van een hapje en een drankje? Reserveer dan een tafeltje bij De Watermolen van Opwetten gelegen te midden van het uitgestrekte Brabantse landschap. De Watermolen van Opwetten beschikt zowel over een prachtig binnen restaurant en een ruim terras (gedeeltelijk overdekt).

Brabantse gezelligheid en gastvrijheid staan hier hoog in het vaandel. Een tafeltje reserveren bij De Watermolen van Opwetten vlak bij de fietsroute Van Gogh doe je via de website of door te bellen naar 040 2636320. Bij vragen of bijzonderheden kun je altijd contact met ons opnemen.