De perfecte locatie

Van Gogh Nuenen 

Van plan om een bezoek te brengen aan Van Gogh Nuenen en wil je dat graag combineren met een bezoek aan een van de leukste en beste restaurants van Nuenen? Boek dan op de dag van je Van Gogh Nuenen bezoek ook een tafeltje bij De Watermolen van Opwetten. De Watermolen van Opwetten staat bekend om haar Brabantse gezelligheid, uitmuntende service en ligt midden in de natuur, omringt door een prachtig landgoed. Dat maakt De Watermolen van Opwetten het ideale plekje om even bij te komen van je bezoek aan Van Gogh Nuenen! 

Eten en drinken

Kom bij ons lunchen, dineren of borrelen. In de zomer lekker op het terras en in de winter lekker warm binnen bij de openhaard!

Zakelijk

Vergaderen of zakelijke bijeenkomsten zijn ook mogelijk bij ons. Wij bieden accommodatie voor kleine en grotere groepen.

Feesten en Bruiloften

We nemen graag de tijd voor een afspraak, een rondleiding en het bespreken van de mogelijkheden die passen bij uw wensen.

Van Gogh in Nuenen combineer je met De Watermolen van Opwetten 

Een wandeling of fietstocht bij Van Gogh in Nuenen is natuurlijk al een hele leuke activiteit op zich. Maar wat een bezoek aan Nuenen nog completer maakt is Van Gogh in Nuenen combineren met een heerlijke lunch of gezellige borrel bij het restaurant De Watermolen van Opwetten. Of je nu toe bent aan een kop koffie met gebak, een uitgebreide lunch of een borrel in goed gezelschap?

De Watermolen van Opwetten heeft het allemaal en ontvangt je graag te midden van een oogverblindende Brabantse omgeving. Hier kom je geheid tot rust. Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur

Lunchen of borrelen vlakbij Van Gogh Nuenen  

Ga je naar Van Gogh Nuenen en zoek je nog een leuk plekje om na afloop of van tevoren te lunchen en/of te borrelen? Dan is het boeken van een tafeltje bij De Watermolen van Opwetten voor na je bezoek aan Van Gogh Nuenen misschien wel de perfecte optie voor jou! Afgezien van de Brabantse gastvrijheid en een heerlijke, uitgebreide kaart, kun je bij het restaurant ook de prachtige en historische Opwettense watermolen bekijken. Ook is er ruime parkeergelegenheid en zijn kinderen en honden natuurlijk ook van harte welkom. Wanneer je de hond mee wil nemen, dien je deze wel aan te lijnen en dit aan te geven bij de reserveren.

Benieuwds naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 2636320 of mail naar info@dewatermolenvanopwetten.nl