Vergaderlocatie in Nuenen op een prachtige locatie

Dat een vergaderlocatie in Nuenen allesbehalve saai hoeft te zijn, bewijzen we bij De Watermolen Van Opwetten. Bij ons vergadert u op een prachtige locatie midden in de natuur. Onze vergaderzaal in de oliemolen is voorzien van authentieke elementen en perfect geschikt voor diverse zakelijke meetings of workshops. Wij bieden plaats aan zowel grote als kleine groepen.

De opstelling van de zaal passen in overleg aan aan uw wensen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze faciliteiten zoals een flip-over en beamer. U bent bij ons welkom om heel de dag te vergaderen. Tegenwoordig bieden wij ook aan om de vergaderruimtes per uur te huren.

Het ontbreekt u aan niets op onze vergaderlocaties in Nuenen

Op onze vergaderlocaties in Nuenen ontbreekt het u aan niets. Zo zult u tijdens de vergadering voldoende koffie, thee en water ter beschikking hebben. Daarnaast serveren wij een zoet hapje en een gezonde snack (zoals een smoothie). Aansluitend kunt u bij ons terecht voor een lunch. Zodra u toe bent aan een pauze, zorgen wij ervoor dat alles klaar staat in het restaurant. Terwijl u even bijkomt, brengen we de vergaderzaal weer in gereedheid. ’s Middags verzorgen wij wederom een snack en drinken. Tot slot kunt u bij ons (indien gewenst) de dag afsluiten met een borrel of een etentje in het restaurant.

Reserveer de vergaderlocatie in Nuenen direct

Via de e-mail of telefoon kunt u onze vergaderlocatie in Nuenen direct reserveren. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, in overleg is er van alles mogelijk. Mocht u nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op. Ons vriendelijke team denkt met u mee. Tot slot kunt u een goede impressie van onze locatie krijgen door rond te kijken op onze website of door langs te komen voor een kopje koffie in ons restaurant. Van dinsdag tot en met zondag verwelkomen wij u graag op onze locatie. Tot ziens bij De Watermolen Van Opwetten!

Benieuwds naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 2636320 of mail naar info@dewatermolenvanopwetten.nl.

Volg ons