Maak een wandelroute in Nuenen en kom op adem in ons restaurant

Een wandelroute Nuenen is pas een succes als u tussendoor even op adem kunt komen. Tijdens een lange wandeling heeft u die kop koffie of een lekker koud drankje namelijk dubbel en dwars verdiend! Bij De Watermolen Van Opwetten verwelkomen we u graag voor een drankje, lunch of diner. Ons restaurant bevindt zich op een prachtige locatie midden in de natuur. Naast dat ons restaurant zich precies op de route bevindt van diverse wandeltochten, is onze locatie de ideale plek om tot rust te komen. Geniet op ons terras van het mooie uitzicht of kom opwarmen in ons gezellige restaurant.

Waarom de wandelroutes in Nuenen zo populair zijn

De wandelroutes in Nuenen zijn populair om diverse redenen. Allereerst is er in de omgeving van Nuenen ontzettend veel te zien. Zo kunt u een wandeling maken door de natuur, langsgaan bij een molen of ontdekken waar Vincent Van Gogh vroeger woonde en werkte. Wie weet raakt ook u wel geïnspireerd door de mooie landschappen. Daarnaast krijgt u in Nuenen (en bij De Watermolen Van Opwetten) echt het gevoel er even tussen uit te zijn. U kunt onthaasten, ontspannen en (al is het maar voor een middagje) vakantie vieren in uw eigen land.

Plan uw wandelroute in Nuenen

Bent u enthousiast geworden? Plan uw wandelroute in Nuenen dan direct. Indien gewenst, kunt u direct een plaatsje in ons restaurant of op het terras reserveren. Kom dus gerust langs met uw hele gezin. Indien u speciale dieetwensen of allergieën heeft, raden we u aan om persoonlijk contact met ons op te nemen. Ons hulpvaardige en creatieve team bespreekt graag de mogelijkheden met u. U bereikt ons via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. Graag tot ziens bij De Watermolen Van Opwetten!

Benieuwds naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 2636320 of mail naar info@dewatermolenvanopwetten.nl.